Filme

“THE INTERN” – filmul

Sursa foto: facebook.com/TheInternMovie

Atunci când îți așterni în minte niște așteptări, indiferent de cine sau de ce anume sunt legate, se întâmplă ca acestea să-ți fie înșelate ori depășite. Ei bine, filmul “The Intern” tocmai a bifat cu succes cea de-a doua situație.

I-am dat play cu apăsata convingere că urma să vizionez o comedie delicioasă, care se asortează perfect unei seri de vineri. Și chiar așa a fost. Numai că, pe lângă reprizele de râs zgomots, am descoperit o “felie de viață” ilustrată perfect de cele două personaje atât-de-credibile, interpretate de faimoșii Robert De Niro și Anne Hathaway.

Dincolo de jocul actoricesc de-a dreptul fabulos și de cadrele superbe care mi-au cucerit privirile, “The Intern” este un film care, în esență, așază punctul pe “i”. Un film care recurge la umor pentru a face mai ușor de digerat expunerea realității zilelor noastre. Cea în care uneori ne cufundăm încât uităm de noi înșine, în care relația de cuplu cade victimă workaholism-ului de care suferim și-n care suntem constrânși să spunem ‘da’ compromisurilor ori să facem alegeri care ne văduvesc de sentimentul de fericire.

Cu toate astea însă, filmul păstrează o notă optimistă. Iar acesta este aspectul care mi-a plăcut cel mai mult. M-a ajutat să conștientizez că fiecare vârstă are neliniștile, dorințele, farmecul și învățămintele ei și, totodată, mi-a amintit motivul pentru care iubesc atât de mult oamenii, și anume acela că indiferent de anii ce ne apasă pe umeri, de statutul social ori de personalitate, întotdeauna există câte un lucru pe care îl putem învăța unii de la alții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *